Om oss

Under de senaste femton åren har Equine Blades Direct Ltd. har gått från styrka till styrka och vi är nu erkända som ett framgångsrikt internationellt företag som säljer de allra bästa, men ändå konkurrenskraftiga priserna till hästtandläkare över hela världen.

År 2017 flyttade vi in i specialbyggda lokaler i Somerset med helt nya anläggningar för att designa, tillverka och testa nya produkter.

Vårt företags framgång har kommit från att arbeta nära kunder och att utöva tandvård. År 2017 var vi på fler workshops och utställningar än någonsin tidigare och hade närvaro på olika utställningar över hela världen; Norge, Tyskland, USA för att nämna några.

Produkter

Med många års erfarenhet av hästtandvård kan vi testa och utveckla nya produkter grundligt. Vi tillverkar utrustning enligt vår egen höga specifikation och testar nya produkter från hela världen. Vi tror att vårt omfattande sortiment är oöverträffat i Europa. Vi arbetar nära med branschexperter för att designa och tillverka avancerad utrustning som passar kraven från den ständigt växande Equine Dental Industry.

Service och reparationer

Vår tjänst slutar inte med en försäljning. Du kan ringa vårt tekniska centrum när som helst för expertråd. Vi har ett brett utbud av reservdelar - även för våra konkurrenters produkter. Vi kan hjälpa dig att underhålla din utrustning och utföra många reparationer - ofta utan extra kostnad.

 

Utvalda produkter