Onderhoud

KUNT U HET VERGOEDEN ZONDER UW APPARATUUR TE ZIJN?

 

We bieden een aantal onderhoudsopties.

 

  • Doe-het-zelf onderhoud

Beschikbaar voor vakmensen die het onderhoud van elektrisch gereedschap liever zelf doen. Basis- en geavanceerde kits kunnen worden gekocht en gebruikt in combinatie met onze stapsgewijze online handleidingen, onderhoud kan worden uitgevoerd op een werkbank met een kleine selectie van direct verkrijgbare gereedschappen zoals een bankschroef en steeksleutels.

Geweldig voor beoefenaars die geen downtime willen zonder hun dynamische elektrische gereedschappen!

Gebruik de onderstaande DYNAMIC online handleidingen ter referentie met de DYNAMIC schijf/braamverwijderingskit (apart verkrijgbaar)

  • DYNAMIC Equipment Service Center:

Over het algemeen raden we aan om uw complete dentale elektrisch gereedschapssysteem (DPTS) voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt op te sturen om de levensduur van uw apparatuur te verlengen. Regelmatig onderhoud zou ook uw onderhoudskosten op de lange termijn moeten verlagen.

Als u een zeer drukke beoefenaar bent die 1000 - 2000 paarden per jaar behandelt, is het raadzaam om uw DPTS twee keer per jaar te laten nakijken.

Het is vermeldenswaard dat, afhankelijk van het aantal behandelde paardachtigen, de manier waarop de handstukken worden verzorgd en onderhouden, van invloed is op de kosten van het onderhoud. Op verzoek kunnen wij u een indicatie geven van de kosten voor onderhoud.

Voor bruikbare apparatuur die in 2018 & 2019 bij EBD is gekocht, sturen we uitstekende serviceherinneringen en voor apparatuur die in 2020 en 2021 is gekocht, ontvangt u een jaarlijkse herinnering 8 weken en 4 weken voorafgaand aan de servicebeurt. Zodra u de herinnering heeft ontvangen, raden we u aan contact met ons op te nemen om ons te laten weten dat de apparatuur wordt opgestuurd.

We hebben technici in huis die deze apparatuur zo snel mogelijk zullen repareren en we zullen altijd, waar mogelijk, eventuele uit te voeren werkzaamheden en de kosten bespreken voordat met de service wordt begonnen.

 

Dynamische en Ecomak-handstukreparaties

Dynamische en Ecomak aandrijfkabelreparaties

Dynamische en Ecomak hoofdlagers vervangen

Reparatie van de binnenkabel van het Dynamic en Ecomak handstuk

Snelle connectorreparaties

Reparatie van handstuk voor paardenkracht

Uitgelichte producten