Underhåll

KAN DU LÅNGA ATT VARA UTAN DIN UTRUSTNING?

 

Vi erbjuder ett par servicealternativ.

 

  • DIY-service

Finns för utövare som föredrar att själva utföra service på elverktygen. Grundläggande och avancerade kit kan köpas och användas i kombination med våra steg-för-steg online-guider, service kan utföras på en arbetsbänk med ett litet urval av lättillgängliga verktyg som skruvstäd och skruvnycklar.

Perfekt för utövare som vill ha nolltid utan sina dynamiska elverktyg!

Använd DYNAMIC online-guider nedan för referens med DYNAMIC Disc / Burr borttagningssats (finns att köpa separat)

  • DYNAMIC utrustningsservicecenter:

Vi rekommenderar vanligtvis att du skickar in ditt kompletta tandverktygssystem (DPTS) för en årlig service för att förlänga livslängden på din utrustning. Regelbunden service bör också sänka dina långsiktiga servicekostnader.

Om du är en mycket upptagen utövare som behandlar 1000 - 2000 hästar per år rekommenderas det att du måste få service på din DPTS två gånger om året.

Det är värt att notera att beroende på antalet behandlade hästar, hur handstyckena sköts och underhålls kommer att påverka servicekostnaden. Vi kan erbjuda dig ungefärliga kostnader för service på begäran.

För serviceutrustning som köpts från EBD 2018 och 2019 skickar vi utestående servicepåminnelser och för utrustning som köpts 2020 och 2021 får du en årlig påminnelse 8 veckor och 4 veckor innan tjänsten förfaller. När du har fått påminnelsen föreslår vi att du kontaktar oss för att informera oss om att utrustningen skickas in.

Vi har egna tekniker som kommer att vända denna utrustning så snabbt som möjligt och vi kommer alltid, där det är möjligt, att diskutera allt arbete som ska utföras och kostnaden innan tjänsten påbörjas.

 

Dynamiska och Ecomak handstycksreparationer

Dynamiska och Ecomak Drive-kabelreparationer

Dynamiskt och Ecomak huvudlagerbyte

Dynamisk och Ecomak inre kabelreparation för handstycke

Snabbanslutningsreparationer

Reparationer av hästkrafter

Utvalda produkter